Si eres una empresa, entitat o organització
som el teu punt de trobada amb la Universitat de València.

Ocupació,

a través del nostre programa de beques de formació professional pràctica per a persones titulades per la Universitat de València.
+ info: becas@adeituv.es

Formació a la carta,

oferim a la teua empresa o entitat un servei de formació a la carta que contribuïsca a la millora de la vostra competitivitat. Aquest servei està basat en la transferència de coneixement i saber fer del personal docent i investigador de la Universitat de València.
+info: carmen.escolano@fundacions.uv.es

E-learning,

empreses i entitats poden utilitzar els serveis d’e-Learning d’ADEIT per a organitzar els seus cursos de formació en línia. Més enllà dels serveis d’aprenentatge propis d’un entorn tecnològic, se centren en l’orientació, assessorament professional, tractament, gestió i aportació de valor als continguts.
+ info: vicente.frances@fundacions.uv.es

Pràctiques en la teua empresa,

podràs comptar amb universitaris que participen en les activitats i projectes professionals de la teua empresa, al mateix temps que els facilites una experiència formativa. A més, obtens beneficis addicionals participant com a tutor/a del nostre alumnat, com tindre el carnet de la Universitat, amb nombrosos avantatges.
+ info: practicas@adeituv.es

Els nostres espais, en el centre de València

posem al servei de les empreses i entitats les nostres modernes instal·lacions per a organitzar qualsevol activitat. La nostra seu està en ple centre de la ciutat, té més de 5000 metres quadrats i incorpora els mitjans necessaris per a assegurar l’èxit i l’excel·lent desenvolupament de qualsevol activitat.
+ info: espacios@adeituv.es

Congressos,

com a professional pots assistir als congressos, seminaris, jornades i altres activitats que tenen lloc en la nostra seu. Personalitats importants de l’àmbit social, de la innovació o de l’economia són els principals protagonistes
+ info: congresos@adeituv.es

Innovació,

en col·laboració amb la Universitat de València, promovem la gestió de la innovació i afavorim l’establiment de fòrums de debat, reflexió i anàlisi entre els diferents sectors de la innovació, com la Universitat, les empreses i entitats i l’Administració.
+ info: trasnferencia.innovacion@adeituv.es